Päiväristeily Tallinnaan suomalaisella M/S Finlandialla

Lähde kanssamme mukavalle ja helpolle päiväristeilylle kotimaisella laivalla. Oma turistibussimme on kätevästi koko matkan mukana, joten kaikki matkatavarat kulkevat helposti siellä. Laivan seilatessa Itämerellä ehdit hyvin nauttia tasokkaan EckeröBuffetin antimista niin meriaamiaisen kuin illallispöydän äärellä. Myös vastikään uudistetusta EckeröMarketin laajasta ja edullisesta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Eikä auta unohtaa laivan viihdepuolta, jossa mm. kotimaiset tähtiartistit tanssittavat laineilla risteilyn ajan. Menomatka vierähtää myös nopeasti EckeröBingon vauhdittamana. Kannattaa siis kokeilla!


Laivamatka sisältää kansipaikat mutta halutessasi voit varata kauttamme hytin sekä ruokailut edulliseen ennakkohintaan. Mahdollisuus myös seilata louge-paikoilla.


Matkan maksu tapahtuu vasta matkalle lähdettäessä bussiin nousun yhteydessä. Maksutapoina käyvät kortit tai käteinen. Sitovat  ilmoittautumiset viimeistään 7 vrk ennen matkalle lähtöä. Veloitukseton peruutus 2vrk ennen matkaa. Muussa tapauksessa veloitamme 50% matkan hinnasta. ( Valmismatkaehdot luettavissa toimistossamme )Ilmoittautumiset vastaan numerosta 0400-311479 tai myynti@tilausliikennepiironen.fi. Tervetuloa käymään myös toimistossamme osoitteessa hämeenkatu 21. Vahvistetusta varauksesta saat tilausvahvistuksen sähköpostiin tai tavallisella postilla.


Bussikuljetus aikataulun mukaisesti Helsingin länsiterminaaliin , jossa matkanjohtaja jakaa maihinnousukortit risteilyä varten.


Laivamatkan aikana mahdollisuus meriaamiaiseen ( kattaukset 07:30 ja 09:30 ). Ehdit myös nauttia laivan muista palveluista.


Saavumme Tallinnaan 11:00, josta mahdollisuus lähteä omatoimisesti tutukimaan kaupunkia tai lähdeä bussin mukana kaupunkikierrokselle. Ilmoitathan matkanjohtajalle, jos lähdet omatoimimatkalle!


Bussissa jaetaan kaikille matkustajille kyseisen päivän matkaohjelma. Päivän aikana käydään SuperAlkossa, Ûlemisten ostoskeskuksessa, joka on Tallinnan suurin ja kattavin sekä bussi jää parkkiin aivan keskustan tuntumaan Rotterman keskukseen , josta on lyhyt matka kiertelemään kaupunkia.

Satamassa hieman ennen bussin siirtumistä laivaan ehtii tuomaan vielä ruumaan meneviä ostoksia , sekä piipahtaa SadaMarketissa. Ostokset ja matkatavarat pääsevät siis bussin mukana laivaan. Tupakkatuotteet tulee kuitenkin kantaa itse Tullin läpi.


Laiva lähtee kohti Helsinkiä 18:45 ja saapuu satamaan 21:15. Kotimatkalle lähdemme heti kaikkien matkustajien saavuttua bussiin.


MATKALLA OLTAVA JOKAISELLA MATKUSTAJALLA VOIMASSAOLEVA PASSI TAI KUVALLINEN HENKILÖKORTTI .


SUOSITTELEMME MATKAVAKUUTUSETEN OTTAMISTA / VOIMASSAOLON TARKISTAMISTA ENNEN MATKALLE LÄHTÖÄ.


HUOM!


Kaikki bussin ruumassa kuljetettavat matkatavarat tulee olla suljetussa matkalaukussa tai matkakasseissa nimellä varustettuna.


Lisäpalvelut etukäteen ostettuna :


Meriaamiainen

Alle 6v ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa

8 € ( 6-17v )

14€ aikuiset


EckeröBuffet 

Alle 6v ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa

13€ ( 6-17v )

26€  aikuiset


Hytit:

B4 hytti 39€ ( Menopaluu)

A4 hytti 49€ ( Menopaluu )

Seuraava risteily tulossa pian!